Айрленд Болдуин призова жените да обичат тялото си

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин го напарви, като се снима гола

23-годишният модел Айрленд Болдуин не за първи път е разказвала за борбата си с хранителното разстройство и анорексията. Според нея причината за заболяването й са критиките към нея в социалните мрежи, с които тя редовно се сблъсквала. За щастие обаче всичко това е зад нея. Днес тя е  в хармония със себе си и призовава всички жени да се стараят да я постигнат, независимо от цената за това.

Айрленд Болдуин се е борила с хранително разстройство

В своя профил в Instagram Айрленд убликува снимки, на които позира гола на брега на океана.  

Обичайте тялото си. Уважавайте го! Спрете да харчите парите си за витамини, добавки, електронни цигари. Прегледайте гърдите си, бъдете активни, събирайте витамин D, дишайте свеж въздух, бъдете щастливи, смейте се. Изкарвайте времето, което ви е отредено на Земята с хора, които ви обичат и с които се чувствате прекрасно. Ако няма много такива хора, намерете ги. Някои от вас приемат прекалено сериозно живота, но това не си струва", написа звездата под снимката.

В коментарите моделът пояснява, че се отдава на удоволствия винаги, когато може, приема слабите си периоди за нормални и се радва на живота във всичките му измерения.

Айрленд Болдуин

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA