Ирина Шейк: „Дали вярвам в брака? Да, разбира се."

Вероятно най-обсъжданата звездна раздяла през последните месеци е развода на актьора и режисьор Брадли Купър и неговата съпруга – супермодела Ирина Шейк. Слуховете за проблеми между двамата циркулират в публичното пространство от месеци, но ситуацията ескалира след тазгодишната церемония на наградите Oscar, когато Купър и Лейди Гага зарадваха публиката и таблоидните медии с едно особено емоционално изпълнение на песента към лентата „Роди се звезда" – Shallow. Мнозина определиха тяхното поведение като неуважително спрямо Ирина и го приеха като потвърждение на спекулациите, че Брадли и Лейди Гага са нещо повече от добри приятели и колеги. Малко след това Купър и Шейк официално обявиха своята раздяла и въпросителните около тяхното решение продължават да стоят без отговор.

View this post on Instagram

Summer 2019 digital cover of @harpersbazaarus💞 Love to all @zoeygrossman @charlesvarenne @harryjoshhair @jacobrozenberg @ttmakarova

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Може би, за да успокои страстите около себе си или, за да докаже, че не се възприема като жертва, буквално преди дни Ирина се появи на корицата на летния брой на дигиталното издание на Harper’s Bazaar. Красавицата е абсолютно неотразима в розова рокля на Brandon Maxwell и по всичко личи, че вече има намерение да продължи напред. Въпреки че не коментира директно раздялата с Купър, тя разсъждава върху огромния публичен интерес към личния си живот: „Мисля, че това е човешката природа. Ако не можеш да имаш нещо -  искаш го още повече. Ако има завеса – искаш да я дръпнеш." Ирина сподели, че все още има дни, в които не се чувства и не изглежда като модел и намира това за напълно нормално. Запитана дали все още има доверие в институцията на брака, тя отговаря: „Дали вярвам в брака? Да, разбира се. Не съм от типа хора, които са против него." Шейк разкрива, че не е почитател на модерните технологии и що се отнася до комуникацията е по-скоро традиционалист – „Ако искате да поканите някого на вечеря, не му пращайте текстово съобщение или ъпдейт по Instagram, просто вдигнете телефона и се обадете." Освен всичко останало, Ирина дава съвет на своите бъдещи (или настоящи) кандидати – не й изпращайте цветя, проявете оригиналност и измислете нещо различно. „Просто ми изпратете домат." – казва тя с усмивка и си представяме, че вече има тълпи от желаещи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA