Моделът с извънземна красота

Какво знаем за азиатката Цунайнa, която не се вписва в никакви стандарти?

Цунайнa Лимбао 6

Цунайнa Лимбао 2

Цунайнa Лимбао

Цунайнa Лимбао 5

Цунайнa Лимбао 3

Цунайнa Лимбао 8

Цунайнa Лимбао 4

Цунайнa Лимбао 7

Цунайнa Лимбао 9

Цунайнa Лимбао 10

Цунайнa Лимбао 11

Цунайнa Лимбао 12

Цунайнa Лимбао 13

Цунайнa Лимбао 15

Цунайнa Лимбао 14

Цунайнa Лимбао 17

Цунайнa Лимбао 16

Цунайнa Лимбао е азиатски модел, който изглежда толкова уникално, че я сравняват с героинята от филма „Аватар". С красиви котешки очи, сочни устни, високи скули и чаровно съзвездие от лунички по лицето, всеки, който я зърне, казва, че нейната красота е от чужд вид. Каква всъщност е историята на тази удивителна красавица, чиято популярност превзе интернет?

Цунайнa става известна, след като един от най-популярните гримьори Пат Макграт я кани за реклама на нейната грим колекция. Почти веднага след това момичето започва да работи с марки като ASAI, Christian Dior, Burberry и взима участие в Седмицата на модата в Лондон въпреки неподходящия си ръст от 152 см.

Цунайнa Лимбао 4

Последователите й в Instagram достигат бързо до близо 300 хиляди, но самата Цунайнa признава, че тя е много визуална и снимките на лицето й се редуват с такива на пейзажи и красиви картини. Родителите й са от Тибет, а самата тя е родена в Хонг Конг, но като тийнейджър се мести да живее в Лондон. В интервю за списание Dazed споделя, че именно там се „учи да живее". Моделът разказва още, че е посещавала непалски католически пансион за момичета, където били обучавани да изглеждат скромно и семпло.

„Израснах, за да бъда обратното на всичко това, което бях учила", споделя Цунайнa.

Признава, че е събирала пари, за да отстрани луничките по лицето си, но след като получава поканата от Пат Макграт, се отказва - то именно й дава увереност. За самата гримьорка Цунайнa споделя, че може да бъде сравнена със силата на природата – няма равна на себе си, едновременно е силна и нежна.

Моделът винаги е смятала, че не се вписва в никакви стандарти за красота – нито азиатски, нито европейски. След това осъзнала, че стандартите са условни и е невъзможно да се угоди на всички, а трябва просто да се радваме на собствената си красота.

Аз приех себе си едва когато пораснах – уморих се да отговарям на очакванията да бъда някаква, както външно, така и вътрешно, и просто спрях да играя тази игра. Когато разбрах, че има хора, които ме обичат каквато съм, тогава и аз заобичах себе си! Аз не съм израснала с това мислене – за мен беше по-скоро като пробуждане."

Цунайнa гледа на себе си като на музикант и нарича музиката, която твори, свое дете. Скоро предстои да излезе първият й сингъл.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA