Тя е новият Агент 007

Създателите на поредицата за Джеймс Бонд успяха да изненадат феновете, като обявиха името на новия агент 007. Според няколко медийни съобщения стана известно, че той ще бъде тя и е чернокожа жена. Ролята отиде при британската актриса Лашана Линч, която спечели широка популярност след филма „Капитан Марвел”. Лашана ще си партнира с друг актьор, който също ще дебютира във филма - Рами Малик. Той ще играе ролята на противника. Известно е, че повечето от основните сцени са заснети в Ямайка, а останалите - в Норвегия, Италия и Лондон.

Инсайдърите говорят, че този избор е направен, предвид факта, че филмът е от значение в ерата на равенството между половете и може би ще бъде интересен за жените. Припомняме също, че Даниел Крейг каза по-рано, че ще се радва да отстъпи мястото си на жена. Въпреки това, не всички приемат положително новината за промяната на главния герой. Много от почитателите на Крейг и останалите актьори, които изиграха ролята на Джеймс Бонд в миналото, казват, че това е краят на една ера.

View this post on Instagram

Best life twirling. Thank you @marieclairemag! Shot by: @ryanpfluger Styling: @laurenknudsenstylist Make up: @tashareikobrown Hair: @alexander_armand Nails: @denisebourne37

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA