Натали Портман е новият Тор

Силвия Канин
Силвия Канин 23 юли 2019

Както винаги Comic-Con развълнува всички почитатели на доброто забавление с безброй новини. Най-вълнуваща ни се видя тази, че Натали Портман ще се завърне в ролята си на д-р Джейн Фостър в следващата част на продукцията на Marver Thor: Love and Thunder, само че този път самата Натали ще размахва със заплашителния и могъщ чук на Тор. 

Режисьорът на лентата Таика Уайтити, разказва, че тази промяна на половете при Бога на гръмотевиците идва в комиксите за героя през 2014-а. Точно тази линия на историята ще се спазва новата филмова продукция. В комикса, Тор губи своите сили и неговата любима Джейн Фостър започва да владее неговите сили и неговия чук.


Портман, която не крие, че заради актьорската професия й се е наложило да съзрее много по-бързо като човек и жена,  се появява в лентата за Тор за първи път през 2011-а, а след това и в Thor: The Dark World през 2013-а. Макар да не знаем нищо повече, Уайтити потвърди, че новият Тор е Натали Портман, което развълнува киноманите и почитателите на комикс изкуството. Тя ще партнира на любимия и Крис Хемсуърт и Теса Томсън.
Вижте тази публикация в Instagram.

So thrilled to share the news with you today at #sdcc2019 that I’ll be returning to the @marvel #mcu as female Thor with legends @taikawaititi @tessamaethompson and @chrishemsworth. (Remember this as the before picture for when I get jacked)

Публикация, споделена от Natalie Portman (@natalieportman) на


Актрисата побърза да се похвали на почитателите си с Instagram пост - снимка, заснета на Comic-Con. На нея страхотната брюнетка държи чук като този на Тор.

Все още нямаме идея колко милиона ще вземе Портман, но като активист за равенство по отношение на заплащането в Холивуд, вярваме, че няма да остави да й платят по-малко от на Лиам Хемсуърт. Вече нямаме търпние да гледаме новия филм! 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA