Втора конференция Bring The Bloggers: повече теми, повече гости и един уникален шанс!

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 03 септември 2019

Време е отново да си поговорим за инфлуенс маркетинг и лайкове! Време е за втората блогърска конференция #BringTheBloggers! Полудневното събитие ще се състои на 4 октомври от 13:30 часа. Локацията е Expo Hotel Sofia. Ще си говорим за красота, мода, бизнес и майчинство в специалния ни панел GRAZIA MAMA.

Ако искате да имате успех в социалните мрежи, да развиете собствен блог и да се превърнете в инфлуенсър, събитието Bring The Bloggers е вашият уникален шанс.

Първият панел ще представи няколко известни модни и бюти блогъри, които ще разкажат историите на личния си успех. Ще научим какви качества са нужни, за да бъдеш харесван и да имаш много последователи в социалните мрежи, какво вдъхновява хората и как да създадем оригинално съдържание.

Имате ли талант на фотограф? Ще поканим няколко ентусиасти от публиката, за да заснемат свой собствен insta-кадър по предварително предоставени предмети и декорации. Така те ще могат да покажат на публиката своята креативност, а накрая снимките им ще бъдат показани на видеостена, за да могат блогърите да ги оценят и да споделят своите съвети.

Завършваме първата част с Q&A сесия, в която гостите ни могат да задават въпроси.

Във втория панел ще бъдат представени известни пътешественици, които ще разкрият тайните от тяхната работа. Ще научим какъв ресурс е необходим, за да стартираш свой блог, като проследим историята на техните канали.

А в третата част ще представим гледната точка на другата страна – компаниите, които достигат до повече клиенти именно с помощта на блогърите.

Една от любимите на читателите ни рубрики, както в списанието, така и в сайта ни, е GRAZIA Mama. Вдъхновени от нея, решихме четвъртият панел да е посветен на най-вълнуващите майки в онлан пространството. От тях ще научим как се работи, докато децата не спират да хвърчат около нас, как се справят с тази част от последователите си, които непрестанно критикуват родителските им подходи, какво търсят брандмениджърите, когато са готови за работа с мама инфлуенсър и още, и още…

Организиранa от списание GRAZIA и www.MissBloom.bg, конференцията е точното място за тези, чиято мечта е да се развиват успешно в интернет пространството. Не я пропускайте!

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на Somersby, Domaine Boyar, Water Wipes, BraunBiodermaWooden Spoon, SwatchLilly и Mustela.

Повече подробности и билети очаквайте скоро!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA