Българката Белослава Хинова дефилира за Armani

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 20 септември 2019

Emporio Armani се промени и ние успяхме да видим това в последния сезон. Марката, която дотогава изглеждаше заседнала във времето, изведнъж напълно се преобрази. Същевременно, запазвайки всички основни признаци, асоцииращи се със стила на „по-младата" марка от Джорджо Армани. Пролетната колекция 2020 е друго убедително доказателство, че тези резки промени не са били случайни. Широките панталони и като цяло панталоните в най-различни вариации, металическият блясък, тежките материи като кадифе и незаменимите кръгли шапки са неизменни. Но те изглеждат едновременно и модерни, и актуални, и като цяло така, че определено са между любимите не само на дългогодишните фенове на стила на марката. Ако това е опит на екипа да угоди на милениалите, тогава можем да го считаме за напълно успешен.

Като заговорихме за милениали, трябва да споменем, че имаме повод за гордост: 17-годишната Белослава Хинова бе един от моделите, избрани да представят колекцията пролет/лято 2020 на Emporio Armani. За ревюто тя се е състезавала с 300 момичета от цял свят. Българката дефилира в сребриста рокля с пайети, а ефирната и нежна визия бе допълнена с масивно колие, впечатляващи обеци и гривни на всяка китка, както и от малка черна чанта и отворени черни сандали.

Белослава Хинова
Белослава Хинова

Вечерните рокли в пролетната колекция на Armani са достойни за специални комплименти: това са нежни полупрозрачни рокли с едри пайети, наподобяващи люспите на русалка.

Това обаче не е първата поява на Белослава на престижен моден подиум. През 2018 година тя дефилира за Chanel в Париж, за колекцията пролет/лято 2019 в Гран Пале, защото бе избрана лично от Карл Лагерфелд. Тогава едва 16-годишна и отново за Chanel, Белослава Хинова се появи и на ревюто в Банкок.

Българката сподели снимки от събитието и в личния си профил в Instagram, където благодари на Джорджо Армани. И докато разглеждаме кадри от шоуто, все повече се убеждаваме, че нашето момиче е несравнимо по красота и изящество. Да, безспорно. Блясък, блясък, блясък – това са трите думи, които описват новата пролетно-лятна колекция на Emporio Armani. И най-яркото бижу в нея е Белослава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA