Аштън Къчър срещу Деми Мур – за секса, алкохола и болезнените спомени

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 30 септември 2019

На 24 септември излезе книгата Inside Out - мемоарите на Деми Мур, в които тя разказа откровени истории за живота си. Алкохолизъм, изнасилване, предателство на майката - работейки над текста, актрисата е била изключително честна. Деми е писала и за брачния си живот с Аштън Къчър, за когото бе омъжена от 2005 до 2013 година. Мур признава, че бившият ù съпруг я е склонявал към групов секс, изневерявал ù и я подтиквал към алкохолизъм.

„Аз го поставях на първо място. Затова, когато разбрах, че той иска да доведе трети човек в нашето легло, не му отказах. Исках да му покажа колко прекрасна и открита мога да бъда”, пише Деми. Според нея, и други хора са участвали в отношенията им с Аштън. Сега актрисата счита това за грешка. Освен това, Деми обвинява бившия си съпруг в изневяра и че той я е тласнал към алкохолната ù зависимост. „Над чаша червено вино Аштън каза: „Не знам дали съществува алкохолизъм - мисля, че цялата работа е в умереността.” Исках да бъда такова момиче. Момиче, което може да изпие чаша вино на вечеря или шот текила на парти. И мисля, че и той искаше да ме види такава”, продължава Деми.

След като тези откъси от книгата бяха публикувани в западната преса, Аштън сподели публикация, с която привлече не по-малко внимание от страна на таблоидите. „Щях да натисна бутон и да публикувам наистина злостен туит. Но тогава погледнах своите син, дъщеря и съпруга и го изтрих”, пише актьорът в своя профил в Twitter. Очевидно Къчър е решил да не следва примера на бившата си жена и се въздържа от подробно описание на чувствата си.



 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA