Зимната колекция на H&M – максимум блясък и настроение

Боди H&M Holiday - 34,99 лв.

Рокля H&M Holiday - 74,99 лв.

Блуза H&M Holiday - 74.99 лв.

Обици H&M Holiday - 9,99 лв.

Диадема H&M Holiday - 24,99 лв.

Пола H&M Holiday - 74.99 лв.

Пуловер H&M Holiday - 34,99 лв.

Блуза H&M Holiday - 29,99 лв.

Рокля H&M Holiday - 24,99 лв.

Риза H&M Holiday - 26,99 лв.

Риза H&M Holiday - 34,99 лв.

Сако H&M Holiday - 74,99 лв.

Мъжки обувки H&M Holiday -54,99 лв.

Палто H&M Holiday - 74,99 лв.

Блуза H&M Holiday - 34,99 лв.

Блуза H&M Holiday - 19,99 лв.

Суичър H&M Holiday - 34,99 лв.

Блуза H&M Holiday - 24,99 лв

Пуловер H&M Holiday - 34,99 лв.

Студените месеци са вече тук и заедно с тях идва и желание да се обличаме топло, комфортно, но и така, че да изразяваме своята индивидуалност и да добавим малко блясък към ежедневната си визия. Новата зимна колекция на H&M е тук, за да ни даде всичко това и да повиши градуса на настроението, независимо от ниските температури навън. Изобилие от блясък и дрехи за всеки повод от динамичното ежедневие на всяка дама ни карат отново да се доверим на любимия бранд.

H&M

И независимо дали планирате да се настаните пред камината или да се впуснете в танци на дансинга, моделите от колекцията ще подчертаят още повече вашия стил. Плетива в цветове на крем и овесени ядки, ще превърнат зимния сезон в истински лукс. Когато нощта падне, идва време да си доставите удоволствие с пълна промяна: изберете измежду меко кадифе, костюм от жакард или блестяща малка рокля, обагрена със зелени пайети, но всичко това поднесено с ослепителни кристали и елегантни перли.

H&M

„Пайетите винаги са били най-лесния начин да направиш впечатление, а H&M има страхотни предложения от парти рокли за сезона. Но празничната колекция ще ви подготви и за уютните моменти със страхотен сет от плетива, рокли, червени карета и блестящи кристали. Има толкова много начини да изразите личния си стил!", споделя Мария Остблом, главен дизайнер дамски облекла на H&M.

H&M Holiday в

Ключовите модели в колекцията подканват към добре обмислени съчетания и непринудено отношение към визията. А за младите дами, които искат да изпъкнат с неподражаем и дързък стил H&M предлага блуза на точки с голо рамо, животински принт в зелено и черно и пуловер в розово.

H&M

 

 Разбира се, зимните предложения на H&M не се ограничават само до дамите – елегантно сако на каре, обувки със златисти мотиви, закачлив пуловер с елени за домашно парти и официално черно сако за офиса са само част от моделите, предназначени за представителите на силния пол.

H&M

Всички знаем, че вкусът се възпитава от най-ранна възраст, за това брандън не е забравил и най-малките, които могат да се почувстват като истински звезди в стилна рокля на райе, синя риза с червена папийонка и пуловери с различни забавни мотиви.

H&M

Празничната колекция на H&M ще бъде налична в магазините и на hm.com от 3 декември!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA