Годината, в която Джей Ло сбъдна мечтите си

"Ключът към успеха е постоянството, не трябва да се предаваме", казва Джей Ло, която навърши 50 през юли и най-накрая се чувства щастлива.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2019

Писали сме много за нея, обожавали сме я, въздишали сме по нея и продължаваме да го правим. Талантливата Дженифър Лопес е на път да изпрати една изключително успешна и ползотворна година, както в личен, така и в професионален план. За последните 12 месеца латино дивата издаде няколко нови сингъла, направи успешно турне, отбеляза своя 50-и рожден ден, сгоди се за дългогодишния си приятел (баскетболната звезда Алекс Родригес - бел.ред.) и не на последно място, оглави актьорския състав на дългоочакваната лента "Да свалиш Уолстрийт". Освен безпрецедентна доминация на боксофиса, филмът вече е и сред потенциалните претенденти за "Оскар", а за ролята на Рамона, Джей Ло има всички основания да бъде сред фаворитките на Филмовата академия. 

Няколко месеца преди да разберем дали това ще се случи, списание People избра Дженифър за един от четирите "човека на годината", а в откровеното си интервю за изданието, актрисата споделя: "Тази година просто показва, че мечтите се сдъбват. Но за да се случи това, трябва да работим и да не се отказваме. Ключът е именно това. За мен отказът никога не е бил вариант, не трябва да спираме."

Ако някой се чуди как Джей Ло успява да съчетае професионалния си живот със семейния такъв, тя признава, че в момента се чувства напълно уверена и в мир със себе си, но описва живота си до момента като "едно огромно пътешествие", в което обаче, основен приоритет остават близнаците Макс и Ема. Навлизайки в последните дни от 2019-а, Лопес е решена да вземе почивка от големите сцена и екран и ще използва времето, за да се наслади на компанията на семейството си. "Сближихме се страшно много. Когато се сгодихме, децата бяха много щастливи, знаят, че към тях изпитваме само и единствено много, много любов", не крие вълнението си един от четирите човека на годината. 

Дали ще видим продължение на "Hustlers", все още не е ясно, но Дженифър споделя, че би се радвала отново да влезе под кожата на Рамона. След като в ноемврийския брой на GRAZIA споделихме с вас уроците, които сме успели да научим от изпълнителката на "Jenny From The Block", защо да не използваме повода да се вдъхновим за посрещането на новото десетилетие? "Когато намериш себе си, когато наистина намериш себе си, това е моментът, в който всичко си идва на мястото", ни уверява Джей Ло. Джей Ло, която сбъдна мечтите си и тепърва предстои да завладява още върхове.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA