Документален филм за живота на Риана? Да, моля!

Макар за Коледа по-скоро да си пожелаваме нов албум от Риана, ще трябва да се задоволим с новината за документален филм.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2019

Риана за пореден път успя да ни изненада, но уви, не и със своя девети студиен албум. Въпреки това, в интернет пространството се появи новина, която развълнува не само най-големите фенове на изпълнителката. Говори се, че Amazon са придобили ексклузивните права върху документален филм за живота на Риана, режисиран от Питър Бърг. Това, разбира се, срещу "скромната" сума от 25 милиона долара.

"Лентата ще предложи нефилтриран поглед върху еволюцията на един от най-известните поп артисти в света", обещават продуцентите

Екипът на продуцентската компания на Бърг обещава да предложи "нефилтриран поглед върху еволюцията на един от най-известните поп артисти". С безпрецедентен достъп до личния живот на певицата и над 1200 часа заснет материал, "Rihanna" ще представи отблизо "личността на Рири, нейният всекидневен хумор, философия на работа и отношения със семейство и приятели". Макар Amazon все още да запазват мълчание по въпроса, ние сме повече от нетърпеливи да видим с какво още ще ни изненада изпълнителката на "Love on the Brain" в продукцията, която обещава да бъде трогателна и вдъхновяваща.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA