Запознайте се с най-скъпоплатените звезди в социалните мрежи!

900 000 долара за публикация в Instagram? Да, ако сте Селена Гомес.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2020

С годините Instagram успя да се превърне в нещо повече от социална мрежа. Това е мястото, в което звездите обявяват новите си проекти, платформата, която използваме за всякакви лични и обществени каузи, както и платформата, която повечето големи брандове предпочитат за своите рекламни кампании. Неведнъж сме се интересували от това кои са най-следваните звезди в социалната мрежа, но задавали ли сме си въпроса каква сума получават срещу платеното си присъствие там? Няколко дни след началото на новата година, стана ясно кои са били звездите, спечелили най-много пари от Instagram през 2019 година.

00

На пето място в списъка е Приянка Чопра, единствената известна личност от индийски произход в листата. Според статистиката, за изминалата година съпругата на Ник Джонас е получила 1.1 милиона долара от Instagram, а обявената цена за платена публикация е 271 000 долара. Ако случайно вече изпитвате притеснения за присъствието на клана Кардашиян-Дженър в списъка, бързаме да ви успокоим, че семейството окупира цели 3 от 5-те позиции в листата и, изненадващо, Ким не е сред тях. Клои Кардашиян е на четвърто място с общи приходи на стойност 1.2 милиона долара - две платени публикации по 600 000 долара всяка. Третото място е за Кайли Дженър, която през годината е имала поръчка за три рекламни поста, а за всеки един от тях е получила "скромните” 1.27 милиона долара.

4513

Първите две места са запазени за Селена Гомес и Кендал Дженър. Най-скъпоплатеният супермодел застава начело и на тази класация, като добавя в банковата си сметка близо 16 милиона от 26 спонсорирани поста през годината, всеки един на стойност 611 000 долара. На второ място е Селена Гомес, която за последните 12 месеца е получила 8.5 милиона долара, но всеки един от нейните постове е струвал близо 900 000 долара.

00

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA