Ирина Шейк избягва Брадли Купър, фокусирана е върху семейството и кариерата си

Ирина Шейк е Ирина Шейк. Тя оставя зад гърба си любовните драми и продължава напред към следващите подиуми.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2020

Ирина Шейк е от поколението модели, свикнали с интереса към себе си. Тя не спира да се появява в новите рекламни кампании на едни от най-популярните дизайнерски брандове и успоредно с това отглежда малката си дъщеря Леа, която има от брака си с Брадли Купър.

00

Супермоделът и актьорът от „Роди се звезда" се разделиха през юни миналата година, а към момента, източници, близки до тях разкриват, че двамата не предпочитат компанията на другия и запазват добрия тон помежду си заради Леа. Съвсем наскоро Шейк се пошегува в социалните мрежи със своя добра приятелка, че е готова да се ожени за нея, като въпреки това не отрича вярата си в брака и споделя, че отново би поела пътя към олтара стига да открие правилния човек, с когото да го извърви. 

"Не съм перфектна. Имам дни, в които косата ми е зле, кожата също. Понякога не изглеждам като модел", споделя самата Ирина

„Не съм този тип модел, който просто стои на едно място и иска да изглежда перфектно. Не съм перфектна. Имам дни, в които косата ми е зле, кожата също. Понякога не изглеждам като модел. Аз съм просто нормален човек", споделя рускинята, която само преди броени дни отбеляза 34-ия си рожден ден и се появи в новата рекламна кампания на MaxMara.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA