Бивша стриптизьорка съди Дженифър Лопес за 40 милиона долара

Дори най-големите песимисти и скептици няма да могат да отрекат, че любимата на всички Джей Ло определено остави зад себе си една успешна 2019 година. Латинодивата се сгоди за своята голяма любов – бейзболната звезда Алекс Родригес, отпразнува своя 50-ти рожден ден с невероятно светско парти, получи отличие за „Модна икона" от Съвета на модните дизайнери в Америка и направи истинска сензация на Седмицата на модата в Милано като се появи на подиума с иконичната рокля на Versace, с която стана звезда преди 20 години. Наред с всички тези постижения Дженифър успя да реализира лентата „Да свалиш Уолстрийт" , в която се изявява като актриса и продуцент, и дори получи номинация за „Златен Глобус" за ролята си на стриптизьорката с талант за рискови финансови измами - Рамона.

Дженифър Лопес

За да се справи максимално добре с образа Лопес не направи компромис с подготовката, подложи се на строг хранителен режим и премина през специален тренировъчен курс, за да усвои изкуството за танци на пилон до съвършенство. С настъпването на новата година обаче се появиха и първите проблеми – наскоро стана ясно, че Саманта Барбаш – жената, вдъхновила образа на Рамона, е подала съдебен иск срещу компаниите, продуцирали „Да свалиш Уолстрийт", сред които е и основаната от самата Джей Ло  Nuyorican Productions.

Саманта Барбаш

Барбаш придобива известност през 2015 г. заради разкритието на престъпна схема, в рамките на която тя и нейни съучастнички (също танцьорки на пилон) успяват да измъкнат приблизително 200 хиляди долара от дрогирани клиенти. Сега Саманта твърди, че Дженифър Лопес и останалите продуценти са използвали нейния образ без изричното й позволение и иска да бъде компенсирана със сумата от 40 милиона долара.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA