Серина Уилямс спечели нова титла, дарява наградата си на Австралия

Тенис легендата посвети новата си победа на всички нуждаещи се в Австралия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2020

Серина Уилямс спечели първата си титла след като се завърна от майчинство. 38-годишната тенис легенда роди малката си дъщеричка Алексис преди две години, а вчера завоюва нова победа в мач от турнира ASB Classic, който се проведе в Окланд, Нова Зеландия. Последната победа на Уилямс е с дата януари 2017 година, когато беше бременна във втория месец.

"Чувствам се страхотно", каза една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл, "Две години очаквах този момент. Мисля, че всеки трябва да ръководи живота си, особено ако усещаш, че не правиш всичко, както трябва. Още повече, ако го правиш и нещата не се получават", разкри тя след победата, именно когато избра да обяви, че ще дари наградния фонд от 43 000 долара за борбата с огнения ад в Австралия, който подкрепиха и редица други звезди.

Серина е от известните дами, които непрекъснато подкрепят body positivity движението и неотдавна тя сподели, че доста често е била осъждана заради начина, по който изглежда, но е открила своя начин да се справи с този проблем: "Хората държат на собствените си мнения. За мен единственото, което има значение, е това как се чувствам аз. Трябва да обичаш себе си. Ако не го направиш, няма как някой друг да те обича."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA