Карди Би иска да влезе в политиката

Изпълнителката на "I Like It" очевидно е готова да премери силите си с Доналд Тръмп.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2020

Нищо чудно един ден Карди Би да се озове в Белия дом, но преди това да се случи, рапърката има намерението да опита възможностите си в местната власт. Изпълнителката избра Twitter, за да сподели идеята си, която, имайки предвид нейния ироничен и хаплив тон, звучи доста сериозно: "Мисля, че искам да бъда политик. Наистина обичам правителството, въпреки че не съм съгласна с него."

Последователите на звездата останаха изненадани от нейното случайно изказване, затова тя побърза да обясни във втори пост, че "Без значение колко оръжия има в една страна, имаш нужда от хора! Как се опитваш да вървиш срещу държава и евентуално да започнеш война, когато в страната ти няма патриотизъм? Едва виждам хора, които твърдят, че обичат Америка ", очевидно коментирайки създалия се конфликт между САЩ и Иран.

Карди завърши серията си от постове с един, в който признава, че има още какво да каже по темата, но ще го направи по-късно във видео. Идеята за политическа кариера едва ли е случайна за нея, тъй като тя активно се включва в кампании, които се борят с големите лекарствени компании, достъпа до образование и социалната сигурност на американците. Не знаем дали Кание Уест наистина ще се включи в президентската надпревара през 2024 г., но изглежда Карди има амбицията да го направи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA