Ким Кардашиян иска да отвори адвокатска кантора

Не, няма грешка в заглавието.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2020

Ким Кардашиян е готова да стартира своя собствена адвокатска кантора веднага щом направи всичко, за да придобие необходимите квалификации. Голяма част от професионалните амбиции на Кардашиян са насочени към криминалистиката и раздаването на справедливост. Точно така, Ким не само е готова да практикува правото, но и да стартира своя собствена фирма, която да се занимава със затворническата реформа. Очевидно тя ще се опита да наеме колкото се може повече затворници, които имат подходящо образование, за да подпомогнат системата. 

Честно казано, с оглед на всички събития около клана Кардашиян-Дженър, не сме особено изненадани от този ход. Съпругата на Кание Уест неведнъж е споменавала, че обмисля да поеме по стъпките на баща си Робърт Кардашиян, който също е бил адвокат: "Имало е пъти, в които съм била толкова ядосана, докато уча късно вечер и се замислям как баща ми се е справял с четири деца. Бих искала да поговоря с него за това. Знам, че би бил много, много горд", сподели Ким по време на прессъбитие на Television Critics Association, в рамките на което, представи трейлъра за документалния си проект "The Justice Project", който ще бъде факт на 5 април. 

"Отглеждам четири деца, които могат да се сблъскат със ситуация, близка до която и да е от тези на хората, които помагам", разказва още тя за вдъхновението си зад проекта, "Да знам, че мога да направя промяна в живота на децата ми и другите хора, като помагам за поправянето на една счупена система, е истински голяма мотивация", казва Ким, няколко дни след като стана ясно, че по-малката ѝ сестра Кайли ще открие музей за себе си

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA