Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк посещават терапия за двойки

Двамата имат желание да оправят взаимоотношенията си, след като преди месец певецът бе видян да се държи за ръка със своя колежка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2020

През декември Джъстин Тимбърлейк призна, че е прекалил с алкохола на снимачната площадка на предстоящ филм с негово участие. В средата на месеца певецът бе уловен от любопитни папараци да се държи за ръка с колежката си Алиша Уейнрайт. Случката предизвика стотици заглавия в таблоидите, както и вълна на критики към Джъстин, който очевидно се пързаля по тънък лед в отношенията си с Джесика Бийл, с която са женени от 2012 г.  Източници, близки до семейството, доверяват, че актрисата очевидно все още има своите подозрения.

Както при всички двойки, и тази, макар и изградена от две звездни половини, има своите добри и лоши дни. В момента двамата посещават терапия, за да работят върху връзката си, а техни близки споделят, че макар да имат страхотни дни заедно, скандалите не липсват. Въпреки това "Джъстин знае точно какво да каже, за да накара Джесика да се почувства по-добре относно цялата ситуация." Очевидно певецът е наясно какво трябва да направи, за да облекчи създалия се стрес в семейството му, в което отглеждат и малкия им син Сайлъс Рандъл. Преди няколко дни Тимбърлейк и Бийл бяха забелязани да се разхождат по улиците на Ню Йорк в неговата компания, без да дават знак за някакви евентуални проблеми.

Припомняме, че само няколко дни след като въпросните кадри се появиха в публичното пространство, Джъстин се зае със задачата да оправи положението. Когато Джесика публикува видео от своя тренировка, Тимбърлейк коментира с няколко сърчица, а след няколко дни излезе и с официално изявление, в което се извинява на съпругата си за своето поведение и открито коментира създалата се ситуация.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA