Всички на борда! Гуинет Полтроу ще обикаля Средиземноморието с круизен кораб

И да, ще можем да се присъединим към нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2020

След като Гуинет Полтроу разшири своя beauty & wellness бранд в Netflix шоу, чиято премиера бе в рамките на изминалата седмица, актрисата е готова да навлезе в туристическия бизнес, като се превъплъти в ролята на хост на workshop. Забележете, такъв, който ще се проведе на борда на круизен кораб, плаващ по вълните на Средиземноморието.

По време на събитието Гуинет ще направи дискусия, заедно с креативния директор на компанията, в която участие ще вземат и гостите на Goop. Планирани са и много странични активности, които актрисата описва като „сеанси за ума, тялото и душата", последвани от реч, която ще приключи специалния ден с необходимата доза вдъхновение. Гостите на кораба ще могат да се насладят на това духовно удоволствие срещу сумата от 600 паунда. Офертата е повече от добра, като се има предвид, че традиционната цена за посещение на кораба започва от 4000 паунда на ден.

„Тази колаборация със Celebrity Cruises ни позволява да представим Goop пред нови аудитории и да се срещнем с читателите, където и да са те по света", обясни Полтроу при обявяването на проекта, „ДНК-то на бранда е базирано на любопитността, а тя е основният компонент на пътуването. С Goop at Sea ще въплътим този приключенски дух със серия от трансформативни преживявания, водени от нашите практици."

Може би слоганът на компанията „Пробваме водите, за да не се налага да го правите вие", важи с пълна сила, вече и буквално. След като Гуинет пусна на пазара свещ с аромат на нейната вагина, не ни остава нищо друго, освен да се запитаме какво още ще видим от 47-годишната актриса.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA