Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт са финализирали развода си

Младите звезди вече официално не са съпруг и съпруга, но са готови да продължат напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 януари 2020

Майли Сайръс и Лиам Хемсъурт официално са финализирали развода си. Певицата и актьорът сключиха брак на частна церемония през декември 2018-а, но само няколко месеца по-късно взеха решението да се разделят. Източници, близки до тях, разкриват, че двамата са имали желанието да разрешат проблемите помежду си, но заетият график и времето, което прекарват далеч един от друг, не им е позволило да го направят.

Сайръс и Хемсуърт подават документите за развод през август миналата година, а днес стана ясно, че вече официално не са съпруг и съпруга. „Опитваха се да оправят нещата с месеци, но не почувстваха, че се свързват на онова ниво, на което бяха, когато сключиха брак миналата година. Беше тежка година", споделят други приятели на младите звезди. Майли възпя раздялата си с актьора в песента „Slide Away", която изпълни на MTV Video Music Awards, но в момента се чувства облекчена от това, че са успели да сключат споразумение и е готова да продължи напред.

Изпълнителката вече е във връзка с тийнейджърската музикалната сензация Коди Симпсън, а с името на австралийския любимец се свързват поне няколко красавици, за които към момента той избира да не казва абсолютно нищо.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA