Шакира и Джей Ло превзеха Super Bowl

Музикалните диви се качиха на сцената на най-голямото спортно мероприятие в Щатите, за да запалят истински пожар.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2020

Когато организаторите на 50-ия шампионат на Националната футболна лига на Щатите обявиха, че Дженифър Лопес и Шакира ще са звездите, които ще се качат на сцената за изпълнението в полувремето на Супербоул, знаехме, че шоуто ще бъде истински пожар. Музикалните суперзвезди превзеха Hard Rock Stadium в Маями и въпреки че фокусът е повече върху спортната част от мероприятието, погледите на милионите зрители винаги се обръщат към музикалното изпълнение на вечерта и рекламите в паузата.

06

Шакира започна шоуто като изпълни хитовете си "She Wolf”, "Empire” и "Whenever, Wherever”. След това на сцената се качи Bad Bunny, за да ѝ акомпанира в кавър на "I Like It Like That” и "Chantaje”, която по принцип е колаборация с Малума. Под звуците на "Hips Don’t Lie” певицата бе поднесена на ръце от публиката, която само няколко секунди по-късно вече въздишаше по Джей Ло. Качилата се на пилон певица започна своята част от шоуто с фрагменти от "Jenny From the Block", "Ain’t It Funny", "Get Right”, "Waiting for Tonight” и "Big Booty.” Следващият специален гост се оказа J Balvin, с когото изпълниха "Mi Gente” и култовото парче "On the Floor".

263

Малката дъщеря на Дженифър се присъедини към майка си на сцената, за да изпълни част от друга хитова песен, когато Шакира се завърна за финала, поставен с емблематичната песен "Waka Waka". Имайки предвид претенциозния вкус на публиката, това може би е първото шоу, към което не бяха отправени сериозни критики. Любопитен факт: звездите, които пеят на Super Bowl не получават никакво заплащане за този свой ангажимент. Това е така, защото известността и вниманието, което получават, докато са на сцената, е по-голямо от какъвто и да било хонорар. Цялото изпълнение може да видите във видеото по-долу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA