Правилото, което Хейли и Джъстин Бийбър спазват в спалнята си

Не е нещо, което можете да предположите на пръв поглед.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 февруари 2020

"Опитвам се да чета повече, вместо да използвам телефона си", казва Хейли Бийбър пред Elle. 23-годишният супермодел разкри, че двамата с Джъстин имат правило, когато става дума за най-съкровената част от дома им - тяхната спалня. "Никакви телефони в леглото, освен ако не е абсолютно наложително", споделя красавицата пред изданието, в интервюто за което, разкри, че Джъстин е "невероятен, страхотен мъж и добър партньор, с който да живееш. Няма никой друг, с който да бих искала да прекарам остатъка от живота си, освен ако с него."

Певецът и моделката сключиха граждански брак през септември 2018 г. в Ню Йорк, но избраха тържествената церемония да бъде година по-късно. Пред списанието Хейли обясни защо са изчакали повече от 12 месеца преди да проведат сватбата си, допълвайки, че борбата на Джъстин с лаймската болест е бил един от факторите това да се случи по този начин: "Когато се оженихме, започнахме да преоткриваме живота си заедно. Усетих, че да поставим сватбата между всички други ангажименти, би било стресиращо решение. Джъстин беше много болен. Справяше се с много медицински ситуации, а тогава дори нямаше диагноза."

Племенницата на Алек Болдуин споделя още, че се е почувствала безкрайно неприятно от всички коментари по техен адрес за това колко "надрусан" или "болен" е изглеждал съпругът ѝ, имайки предвид, че никой не е бил наясно със състоянието му. "С месеци бях новата съпруга, която се опитва да открие какво не е наред и защо. Сега той е в перфектно здраве."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA