И Деми Ловато ще има свое токшоу

Младата певица е поредната звезда, която превзема телевизионния екран с абсолютна увереност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2020

Деми Ловато се завърна на музикалната сцена с нов сингъл, който представи на наградите "Грами", а само няколко дни по-късно изпълни националния химн на Щатите на Super Bowl. Новините около певицата не спират да се появяват и да радват нейните почитатели.

"Винаги съм считала себе си за човек, който говори открито и честно по въпроси, които са свързани с моето поколение", споделя Деми

27-годишната певица ще има свое собствено токшоу, което ще бъде част от предстояща американска мобилна видео платформа Quibi. Работното заглавие на проекта е "Pillow Talk With Demi Lovato" и се очаква в епизодите да виждаме Деми, водеща „откровени, нефилтрирани разговори, както с експерти, така и със звездни гости". Ловато ще отдаде значение на въпроси, свързани с активизма, секса, половата идентичност, връзките, социалните мрежи и различните wellness практики.

„Винаги съм считала себе си за човек, който говори открито и честно по въпроси, които са свързани с моето поколение", казва изпълнителката, която е и изпълнителен продуцент на предаването, в официално изявление. „Радваме се да внесем тези откровени разговори на публичен форум, където хората ще имат възможност да общуват с гостите и едновременно с това, да се забавляват и научават нови неща".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA