Меган и Хари се завръщат във Великобритания през март

Новите роли на принц Хари и Меган Маркъл влизат в сила през пролетта, което означава, че те все още имат ангажименти, на които трябва да присъстват, и то като част от британското кралско семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2020

Меган Маркъл и принц Хари направиха много промени в начина си на живот, след като взеха решението да се оттеглят от редиците на кралското семейство. На двамата им се наложи да разпределят времето си между Великобритания и Канада, да се откажат от титлите си „Негово" и „Нейно Величество", както и да изкарват парите си самостоятелно. На фона на всички тези стъпки, които двамата предприеха, е възможно да сте пропуснали една доста важна част от тяхното споразумение, а именно, че то влиза в сила през пролетта на 2020 година.

Какво означава това за Меган и Хари? Към момента детайлите не са съвсем ясни, но според нов доклад на The Sunday Times, кралицата е поискала херцогът и херцогинята на Съсекс да се върнат във Великобритания през следващия месец, за да присъстват на важно събитие с останалата част от кралското семейство. И тъй като те все още технически не са напуснали фамилията официално, най-вероятно ще им се наложи да бъдат там.

Събитието ще се състои на 9 март и ще бъде част от последните официални ангажименти на Меган и Хари преди завръщането им в Канада. Очаква се кралската двойка да доведе Арчи със себе си за посещението им в Англия, а след като принц Хари каза, че „не съжалява" за решението си, ще бъде интересно да видим взаимоотношенията му с останалата част от семейството.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA