Бившият съпруг на Памела Андерсън я обвини в любов по сметка

Кой можеше да предположи, че Памела Андерсън ще бъде част от най-объркващата звездна раздяла НЯКОГА?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2020

Само 12 дни след като се омъжи за филмовия продуцент Джон Питърс, Памела Андерсън разкри, че тя и съпругът ѝ ще се отделят един от друг, за да оценят какво искат от живота, както и от самите себе си. Питърс, от своя страна, имаше доста по-директен и не толкова дипломатичен коментар към раздялата, разкривайки в медиите, че се е „отказал от всичко", когато Памела го е помолила да се ожени за него. Как го е направила? Със съобщение!

„Беше като сбъдната мечта, защото бях сгоден за друг човек, а тя се нанасяше вкъщи", споделя той, намеквайки, че мотивацията на Памела да сключи брак с него е била с паричен характер. Човекът, който стои зад „Роди се звезда" открито обвинява бившата „спасителка на плажа" в това, че го е използвала заради парите, с които разполага: „Тя имаше сметки на стойност близо 200 000 долара и нямаше как да ги плати. Това беше благодарността, която получих."

Екипът на Андерсън сподели, че обвиненията на Джон са повече от безпочвени и неверни, и че въпреки това, тя се надява животът му да се развива добре. Няколко дни след официалното обявяване на развода People разкри, че всъщност бракът между двамата така или иначе не е бил официализиран, тъй като не са попълнили необходимите документи за това. 

Преди този брак, и двамата имат зад гърба си още четири, а първата им среща е през 80-те в имението на Playboy. Близки до бившата двойка споделят, че проблемът между двамата е започнал, след като са взели решението да живеят заедно. „Когато живееш с някого, наистина го опознаваш. Пам е романтичка, но е и много независима. Те скочиха в дълбокото твърде бързо и може би заради това решиха да се откажат от идеята за съвместен живот."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA