Песента за новия "Джеймс Бонд" е тук, аплодисментите са за Били Айлиш!

Заглавната песен от саундтрака на лентата вече е факт, а 18-годишната Били за пореден път доказа, че знае как да направи хит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2020

Дълго време се говореше кой ще изпълни песента към новия филм за Джеймс Бонд. След Адел и Сам Смит, щафетата поема Били Айлиш, която неведнъж доказа, че знае как да създава хитове. 18-годишната изпълнителката с пет награди "Грами" в биографията си, днес официално реализира едноименната песен, която ще влезе в саундтрака на лентата "Смъртта може да почака".

"Чувствам се откачено по всеки един възможен начин. Да направя тематичната песен за филм, част от тази легендарна серия, е огромна чест. Джеймс Бонд е най-якият франчайз, който някога е съществувал. Все още съм в шок", споделя Айлиш в свое интервю. Били е най-младата изпълнителка, която досега е правила заглавната песен за поредицата, започнала още през 1962 г. Новият филм от нея ще бъде в кината от 10 април, а ние го очакваме с нетърпение. Все пак това ще е и последният път, в който Даниел Крейг влиза в обувките на агент 007.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA