Ники Минаж приема принц Хари за истински мъж

Рапърката уважава решенията на херцога на Съсекс и споделя, че истинските мъже вярват в разбирането "Щастлива съпруга, щастлив живот".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2020

Ники Минаж е известна с ироничния си и хаплив език, който обаче няма намерението да използва по отношение на принц Хари и Меган Маркъл. След като двойката взе решението да се оттегли от кралското семейство, доста хора ги упрекнаха в това, че преследват само личния си интерес, но не и този на монархията. Рапърката не пропусна да обсъди безпрецедентното решение на кралските любимци в епизод от своето Queen Radio по Apple Music's Beats 1.

tyj

„Сега искам да навляза в една тема - кой смята, че е добре, че Меган Маркъл напусна Великобритания със съпруга си? Мога ли наистина набързо да кажа какво мисля за това?", споделя Минаж, определяйки Хари като „истински мъж". „Истинските мъже винаги казват: „Щастлива съпруга, щастлив живот." Толкова е привлекателно. Поставете жена си на първо място и се уверете, че тя винаги е щастлива и се чувства комфортно", коментира още тя, защитавайки херцога и херцогинята на Съсекс.

В разговора си Ники засяга и темата за смъртта на принцеса Даяна, която харесва изключително много. „Знаем какво се случи с принцеса Даяна, няма нужда да се повтаря, усещате какво имам предвид." Според Минаж принц Хари е взел правилното решение, което самият той описа като „трудно, но наложително". Разбира се, изпълнителката не пропусна да се пошегува, че след като той отпътува за Канада със съпругата си и деветмесечния Арчи, тя може да се премести в двореца, но ще очаква нови мебели, с които да разполага.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA