Гуинет Полтроу за "провала си като майка"

Актрисата е като всички останали родители. Как го разбрахме? От самата нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2020

Ще разберем, ако дъщерята на Крис Мартин и Гуинет Полтроу се срамува от родителите си. Всеки тийнейджър има такъв период в живота си, но когато майка ти пуска на пазара свещ с аромат на вагината си, а баща ти пътува често навсякъде по света, не ти остава друг избор. При свое гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс Гуинет призна, че отношенията им с 15-годишната Епъл невинаги са идеални: „Ако направя нещо на публично място, което е различно от мълчание и стоене на едно място, тя просто започва да ми казва да спра."

653

Ако си мислите, че когато майка ти 100 милиона долара в банковата си сметка, а вагината ѝ е водеща тема на публичния дискурс, няма да съществуват поводи за скандали и притеснение, помислете пак. По време на предаването актрисата от „The Politician" сподели скорошна случка, в която Епъл за първи път се качва на шофьорското място в нейната кола. Полтроу описва този момент като своя „провал като майка", обяснявайки, че тийнейджърката не е спряла на червен светофар, а тя е започнала да ѝ крещи. „След това започна да плаче, беше ужасно, почувствах се много зле. После си казах: ОК, знаеш ли какво. Ще бъда по-спокойна. Сега тя е страхотен шофьор, а аз се уча от грешките си."

+65

Това е поредният пример, че звездите са като всички останали – естествени, понякога дръзки, но и осъзнати, че перфекционизмът не съществува. Очевидно Гуинет притежава характера на повечето съвременни шофьори, които прекрасно познават усещането, при което някой се престроява пред теб на кръстовището по възможно най-безумния начин, а ти си готов да се изпълниш с удовлетворение от нещата, които ще изкрещиш без никой да те чуе.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA