Джъстин Бийбър, отдадеността му към Хейли и готовността да защити Били Айлиш

Певецът разкрива, че в началото на връзката си с Хейли, не е бил готов да ѝ се отдаде напълно. А що се отнася до Били Айлиш...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2020

В последните няколко дни е напълно възможно да сте виждали лицата на Джъстин и Хейли Бийбър навсякъде. Двамата споделиха кадри от сватбата си, Джъстин пусна на пазара новия си студиен албум, а заедно с това реализира и своята документална поредица „Seasons". Преди двамата идоли на модерното поколение да сключат брак, певецът откровено е признал на Хейли, че всъщност не е готов да ѝ се отдаде напълно.

По време на скорошно емоционално интервю, тийн идолът разкри, че е бил „наранен от предишната си връзка", очевидно коментирайки романса си със Селена Гомес. „Мисля, че все още се справях с много емоционални за мен неща. Ако трябва да бъда честен, не мисля, че дори знаех какво преживявам тогава."

+68+5

Още когато Джъстин започва да излиза с племенницата на Алек Болдуин, той я предупреждава, че не може да поеме отговорност за отношенията им. „Все още съм наранен и се опитвам да открия своя начин да се справя с това. Не съм готов да се отдам напълно, а не искам да кажа нещо и да направя обратното." Изпълнителят на „Sorry" споделя, че сега Хейли е „най-добрата съпруга в света" и го подкрепя във всяко едно отношение. Ставайки дума за славата и разочарованията, които я съпътстват, в същото интервю Бийбър разкри, че ако има нужда, той е готов да помогне на Били Айлиш, към която е насочено цялото внимание на широката аудитория. „Просто искам да я защитя. Не искам да се срине. Не искам да премине през нищо от това, през което аз. Не го пожелавам на никого. Ако някога се нуждае от мен, на едно обаждане разстояние съм", казва той за изпълнителката, която не крие от никого, че именно Джъстин е нейният идол.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA