Марго Роби кани Хари и Меган на двойна среща

Без категоричен план за преместване в Лос Анджелис, холивудският елит вече очаква принц Хари и Меган Маркъл с широко отворени ръце.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2020

Много хора коментираха решението на Меган и Хари да се оттеглят от редиците на британското кралско семейство, а Марго Роби се оказа последната известна личност, която го направи. Актрисата бе попитана за създалата се ситуация, тъй като самата тя е живяла в Лондон дълги години преди да се установи в Града на ангелите със своя съпруг – филмовият режисьор Том Акърли. „Познавам принц Хари, той е страхотен. Знам, че е голямо решение да се преместиш на другия край на света. Лондон все още ми липсва, но имах своите причини да го напусна, те също. Не е нещо, което да приемеш лесно", коментира екранната Харли Куин.

196

Ако слуховете за лято, прекарано на Западния бряг, се окажат истина, Роби и Акърли ще бъдат повече от щастливи да излязат на двойна среща с Меган и Хари. „Ако ще прекарат повече време в Ел Ей, ще се радваме да вечеряме с тях". След като по-рано този месец стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс най-вероятно наистина си търсят дом в Лос Анджелис, няма да се изненадаме, ако двамата публикуват кадри в социалните мрежи от вечеря в къщата на Марго. В случай че сте си задавали въпроса дали кралската двойка използва традиционните за повечето хора „съкровище", „слънце", както и други подобни прякори, можем да споделим следното: според близки до тях източници, двамата се обръщат един към друг с „М" и „Х" – първите букви от имената си. Одобряваме!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA