Орландо Блум заведе кучето си на Седмицата на модата в Милано

Актьорът последва примера на Парис Хилтън и се появи на ревюто на BOSS Eyewear в компанията на своя домашен любимец.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2020

Кара Делевин и Ашли Бенсън присъстваха на есенно-зимното шоу на Hugo Boss на Седмицата на модата в Милано. Двете русокоси красавици обаче не се оказаха звездите на вечерта, защото вниманието бе насочено към Орландо Блум, който пристигна на червения килим в компанията на ... своето куче Майти. 

Актьорът е рекламно лице и световен посланик на Boss Eyewear, тъй че появата му на ревюто не бе голяма изненада. Трябва да признаем, че и ние като всички останали в социалните мрежи, сме впечатлени от избора на визия: монохроматичен костюм в цвят камила, с двойно деколте и опростена подложка.

Елементът на истинска очарователност бе провокиран от факта, че неутралната палитра на костюма пасва перфектно на нюанса на меката козина на "могъщия" (от англ. mighty - "могъщ", бел.ред.) му малък приятел. ​​​​ Не знаем дали Блум е последвал примера на Парис Хилтън, но за никого не е тайна, че домашните любимци са задължителен елемент от рецептата за фурор.

Откакто прие Майти през 2017 г., Орландо e почти неразделен от своето кученце. Най-малкото, неговият Instagram акаунт по същество се превърна в ода, възхваляваща пухкавото животно. Изглежда, че кучето, освен най-добрия приятел на човека, е и най-добрият "аксесоар".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA