Джиджи Хадид във война с популярен влогър?

Супермоделът не пропусна да защити приятеля си Зейн Малик, който бе въвлечен в Twitter война от популярен youtuber.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2020

Холивуд често ни поднася скандали, които никой не очаква. Последният такъв се зароди между Джиджи Хадид и популярния youtuber Джейк Пол. Влогърът използва акаунта си в Twitter, за да публикува пост, в който директно напада гаджето на Хадид – поп певецът Зейн Малик, станал известен като част от boy бандата One Direction. Пол използва неприлични квалификации по адрес на Малик, а в целия пост името на Зейн е изписано погрешно.

5263

Изглежда, че конфликтът между двамата съвсем спокойно може да стигне до ниво на физически сблъсък, но детайли около това кога и дали изобщо са се срещали, и по какъв повод, също липсват. „Lol, защото не излиза с теб и смущаващата ти група от youtuber-и? Може да е сам вкъщи с най-добрите си пряители, но е като истински уважаван крал, защото има мен, сладурче", отговаря директно супермоделът, допълвайки съобщението си с немалко остри изказвания.

Джиджи и Зейн започват връзката си в края на 2015 г. и въпреки непрекъснатите коментари от страна на хейтърите, се радват на любовта си до началото на 2019-а, когато официално оповествят края на романтичните си взаимоотношения. Само година по-късно двамата отново са заедно. Пол, който коментира още, че се чувства „зле за детските звезди", е известен с това, че прави всичко възможно, за да провокира внимание към себе си. Може това да е поредният PR ход, който обаче със сигурност не е никак добра реклама за него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA