Какви пари ще получават Меган и Хари, ако решат да станат инфлуенсъри?

Интересът към херцога и херцогинята на Съсекс е неспирен. Колко точно струва той в социалните мрежи?

Никой освен Меган Маркъл и принц Хари не знаe какво точно ще правят двамата в личен и професионален план занапред. Редица маркетолози и дигитални експерти вече предвиждат, че ако херцогът и херцогинята на Съсекс навлязат в сферата на социалните мрежи, няма да имат абсолютно никакъв проблем с финансовата си независимост. Въпреки че е трудно да си представим как двамата предлагат диетичен чай, който да си купим със специални промо кодове, това може да им донесе много пари – повече, отколкото Кейт и Уилям биха спечелили, ако се захванат със същото нещо.

7995

Според маркетинг платформата Inzpire.me и The Sun, Instagram акаунтът на Меган и Хари със своите над 11 милиона последователи, може да им донесе до 85 271 британски лири за всеки спонсориран пост. Тези данни са направени на база интереса, който предизвиква профила им спрямо другите такива в платформата, както и на редица други фактори. Използвайки същите показатели, изчислено е, че ако Кейт и Уилям се заемат с тази дейност, биха могли да спечелят около 40 744 паунда на пост.

59562

Ако инфлуенсърството не е правилната стъпка за внука на кралицата и неговата съпруга, то вероятно има много други начини двойката да спечели големи пари. Говори се, че ако двамата решат да напишат автобиографична книга, правата за нея биха стрували поне 10 милиона долара. А в случай че някой прояви интерес да ги покани за водещи на дадено събитие, хонорарът, който биха получили, няма да е по-малък от 1 милион долара. Май няма поводи за притеснение...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA