Дейвид Бекъм разкрива какво го е накарало да се влюби във Виктория

И е толкова романтично... 😍 #couplegoals. Но все пак не сме изненадани от отговора му!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2020

Сами по себе си Дейвид и Виктория Бекъм се превърнаха в бранд, който струва повече от колкото и да било милиона долара. Двамата имат голямо семейство, безпогрешно усещане за стил и още толкова много причини, за да бъдат щастливи.

Бившият професионален футболист сподели какво го е накарало да се влюби в 45-годишната дизайнерка: "Не мога да избера само едно нещо. Беше целият пакет. Просто се влюбих в нея", споделя Дейвид. "В мен?", въпросително пита Виктория, която сподели сладко видео в социалните мрежи.

Бившата Пош Спайс подписа видеото с "Толкова сладко! Обичам те, @davidbeckham", а ние за пореден път оставаме изумени от химията, която двамата имат помежду си. Дейвид и Виктория започват да се срещат през 1997 г., сключват брак две години по-късно и сега имат четири деца заедно, които пък продължават тенденцията да привличат интереса и вниманието към себе си. Може би една от семейните тайни за щастие е фактът, че всички се подкрепят помежду си. Само преди няколко дни Дейвид и децата присъстваха на последното ревю на Виктория на Седмицата на модата в Лондон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA