Кортни Кокс е точно толкова развълнувана за завръщането на "Приятели", колкото сме и ние

Готови ли сме за The One Where They Get Back Together?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 февруари 2020

Миналата седмица завърши със страхотната новина, че така мечтания от всички reboot на „Приятели" със сигурност ще стане факт. Шестимата актьори едновременно обявиха новината в социалните мрежи, а Кортни Кокс сподели на феновете, че те далеч не са единствените, които се вълнуват от голямото завръщане. По време на скорошно интервю актрисата разкри, че специалният проект ще бъде първият път, в който актьорският състав всъщност се събира, за да говори за спомените около любимия ситком от 90-те. "Вълнуващото е, че всички ще се съберем за първи път в една стая и всъщност ще говорим за шоуто. Ще бъде специално за HBO Max. И аз съм толкова развълнувана."

8563

"Ще седнем и ще си спомним за това невероятно преживяване, което имахме. Очаквам да бъде фантастично", споделя Кортни Кокс

HBO потвърди, че целият каст на сериала, който включва Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Матю Пери, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк, ще се събере за първи път пред камера. Където и да се появят екранните Фийби, Рейчъл, Джоуи, Рос, Чандлър и Моника, милионите харесвания и коментари пристигат секунди след тях. Последният път, в който групата се събира в пълен състав, бе миналия октомври.

Кокс го нарече „идеалното" събиране, защото е било просто спокойна вечеря в къщата ѝ в Малибу, без каквито и да било камери наоколо. "Не знам колко години бяха, може би 15, но най-накрая всички се организирахме и вечеряхме. Може би сме се виждали два пъти от края на шоуто, просто не се случва много често, но когато се, е наистина е забавно. Смеем се толкова силно."

5623

Очаква се специалното завръщане да бъде без сценарий - просто един приятелски разговор за попкултурния феномен. „Ще си прекараме страхотно. Ще седнем и ще си спомним за това невероятно преживяване, което имахме. Очаквам да бъде фантастично", развълнувано коментира актрисата. Имайки предвид с колко забавни моменти разполага един от любимите ни сериали, честно казано нямаме търпение. Сигурни сме, че освен всичко друго, ще бъде и много емоционално.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA