Джей Ло призна, че е била "тъжна", след като не получи номинация за "Оскар"

Латино дивата споделя, че се е почувствала недооценена, но е наясно, че животът продължава. Как да не я обичаме?

Достатъчно е да сте гледали трейлъра на "Да свалиш Уолстрийт", за да разберете, че Дженифър Лопес е звездата на лентата. Всички почитатели на 50-годишната певица и актриса, както и немалко филмови критици, отличиха представянето на Лопес като "зашеметяващо" и категорично изнесоха предложението, че тя ще получи номинация за "Оскар". Истината е обаче, че колкото и да искахме това да се случи, номинацията така и не стана факт.

742

Самата Лопес призна пред Опра Уинфри, че е била "малко тъжна" от факта, че не е успяла да получи най-престижната филмова награда в индустрията: „Бях малко тъжна, защото имаше толкова много очаквания. Толкова много статии, толкова много добри отзиви - повече от всякога в кариерата ми. Когато не се получи, усетих, че сякаш предавам целия ми екип, по-голямата част от който, е с мен от 20-25 години. Мисля, че имаха много надежди, те също искаха да спечеля, затова може би усетих, че съм ги предала."

574

Въпреки че ролята на стриптийзьорка не остава призната от Филмовата академия на Щатите, Дженифър споделя, че просто е трябвало да обърне внимание на всички свои постижения през изминалата година. „Запитах се защо се чувствам толкова тъжна. Току-що бях изпратила най-невероятната година от живота си - най-голямото откриване на филм в кариерата ми, дефилирането ми в  Милано с емблематичната рокля на Versace, а след няколко седмици ще пеех на Super Bowl."

„Просто искаме одобрението на останалите", продължава Дженифър, „Искаме хората да ни кажат, че сме свършили работата си добре. Тогава осъзнах, че не ми трябва награда, правя всичко това, защото го обичам." В крайна сметка любимата ни дива осъзнава, че е достатъчна сама на себе си. Ако зависеше от нас, бихме ѝ дали колкото награди пожелае... 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA