Бритни Спиърс се отказва от музикалната си кариера?

Или поне така смята синът ѝ.

Бритни Спиърс издаде последния си студиен албум през 2016 г. и оттогава насам се посвети изцяло на личния си живот. Тези дни синът на певицата Джейдън направи чат на живо в Instagram, по време на който, сподели много неща за Бритни, въпреки че в момента прекарва повече време с баща си.

"Ще я посетя след няколко седмици, защото в момента съм с баща си. Справя се много добре", казва той по време на live-a. Имайки предвид световната фен база, с която певицата разполага, видеото не премина без въпрос кога потенциално се очаква нова музика от нея. "Всъщност изобщо не съм я виждал да прави музика. Спомням си, че един път я попитах: „Мамо, какво се случва с твоята музика? И тя реагира: „Мисля, че може би просто е време да се откажа", което провокира сина ѝ да изведе на преден план факта колко пари изкарва тя от професионалното си развитие. За справка: нетното състояние на Спиърс се равнява на 215 милиона долара.  

Разбира се, нищо не e напълно ясно, докато самата Бритни не потвърди, но все пак не е лошо феновете ѝ да имат предвид тази информация.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA