Меган и Хари се завърнаха във Великобритания

Херцогът и херцогинята на Съсекс озариха дъждовния Лондон с първата си поява след голямата промяна, която предприеха през януари.

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха във Великобритания за първи път, след като обявиха плановете си да се оттеглят от редиците на кралското семейство през януари. Двойката, която ще отбележи своята втора годишнина от сватбата през май, направи първата си публична изява от близо два месеца насам. Поводът се оказаха Endeavour Fund Awards. Въпросната организация работи за възстановяването на хора, които са били "ранени по време на служба" чрез отборни спортове и други атлетични занимания.

Тази година Маркъл се появи на церемонията в запазената си марка - палто в цвят камила и бляскави обеци. Синята рокля, дело на Виктория Бекъм, която бе избрала за свой тоалет, е проста, но цветът направи изключително изявление на фона на дъждовната вечер, успоредно с влюбените погледи на двамата при пристигането им, което пък предизвика появата на милиони кадри в социалните мрежи.

Това е първият ангажимент на двойката от поредицата събития, които ще трябва да посетят преди последния си ден като старши членове на кралското семейство, който е на 31 март. Изглежда, че животът в Канада се отразява добре на Меган и Хари, защото са усмихнати, вдъхновени и видимо много по-щастливи. Май свободата наистина е сладка...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA