Как е преминала вечерята на принц Хари, Меган Маркъл, Джей Ло и Алекс Родригес?

"Хари и Меган се разбират страхотно с Дженифър и Алекс", разкриват източници, близки до любимците от кралското семейство.

В началото на февруари се появиха слуховете, че по време на едно от последните си пътувания до Малибу в търсене на нов дом, принц Хари и Меган Маркъл са вечеряли с Дженифър Лопес и Алекс Родригес.  Предполага се, че двете двойки са посетили популярен ресторант, а източници, близки до бейзболиста и певицата, разкриват: "Хари и Меган се разбират страхотно с Дженифър и Алекс, прекараха една страхотна вечер заедно. Джей Ло ги покани заедно с Арчи в дома на Алекс в Маями, за да прекарат време с тях и децата."

4545

По време на гостуване в шоуто на Джими Фелън, годеникът на Джей Ло се пошегува, че е подписал договор за поверителност, който не му позволява да говори повече за това, а водещият, опитвайки се да разбере дали слуховете всъщност са истина, интерпретира отговора му като своеобразно "да". 

Докато Лопес и Родригес подготвят сватбата си, Меган и Хари се заемат с планирането на независимия си живот в Канада, който ще стартира съвсем скоро, след като двамата вече отбелязаха и последния си ангажимент като старши членове на фамилията. Очаква се обаче двамата да уважават важните събития в кралския календар и да се появят на Trooping the Colour през юни, когато ще бъде отбелязан рожденият ден на кралица Елизабет II.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA