Сватбените планове на Джей Ло и Алекс Родригес

Сигурни сме, че големият ден на латино дивата и бeйзболиста ще бъде едно от най-зрелищните събития, на които сме ставали свидетели.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2020

Откакто Алекс Родригес падна на едно коляно и помоли Дженифър Лопес да се омъжи за него, вече сме в очакване на големия ден. Имайки предвид колко много двамата обичат грандиозните жестове, сигурни сме, че сватбата им ще бъде a big deal. Имайки предвид колко много звездни приятели имат, повече от ясно е, че списъка с гостите ще победи дори сватбата на Меган и Хари. Преди обаче да стане време Джей Ло и A Rod да си кажат заветното „да", надникваме зад кулисите и споделяме с вас всичко, което знаем за подготовката на събитието.

БИВШИТЕ СА ПОКАНЕНИ „Колкото повече, толкова по-весело", казва Алекс, заявявайки, че бившите им половинки ще бъдат сред гостите на сватбата. Очевидно бившата съпруга на Алекс Синтия Скъртис ще си прави компания с Марк Антъни и Крис Джъд. Зряла постъпка от страна на светската двойка, която показва, че миналото няма значение, когато настоящето е изпълнено с щастие и любов.

СВАТБА С ДЕСТИНАЦИЯ След обявяването на годежа професионалният баскетболист бързо започна да получава солидна доза въпроси, свързани с големия ден. При свое гостуване в популярно телевизионно предаване, той издаде малка улика за сватбата: „Ще бъде много, много дълъг полет."

ЩЕ БЪДЕ СРАВНИТЕЛНО ИНТИМНА Източник, близък до двойката, доверява, че Джей Ло и Алекс ще се спрат на малка семейна церемония, която да включва четирите им деца. Като се замислим обаче за всички известни личности, които са техни добри приятели, дори най-незначителната церемония ще бъде голям холивудски момент.

4

ЩЕ СКЛЮЧАТ ЦЪРКОВЕН БРАК Латино дивата, която е казвала заветното „да" три пъти до този момент, този път иска да сключи църковен брак и споделя, че със сигурност церемонията ще премине през някой параклис преди забавната и бляскава част.

СИНЪТ Й ЩЕ Я ОТВЕДЕ ДО ОЛТАРА Когато бива попитана в интервю дали нейният син Макс ще я отведе до олтара, Jenny from the Block отговаря с простите думи: „Разбира се."

НЕ, НЯМА ДА ПОХАРЧАТ ТРИ МИЛИОНА ДОЛАРА Макар таблоидите често да злоупотребяват с информацията, която получават, склонни сме да повярваме, че ще има много музика, танци, екстравагантни декорации и звездни гости, които се очаква да бъдат над 500. Джордж и Амал Клуни са сигурни, останалите предстои да разберем.

ДЖЕЙ ЛО НЯМА ДА НОСИ ОГРОМНА СВАТБЕНА РОКЛЯ След като бе забелязана на снимачната площадка на нов филм, носейки огромна сватбена рокля по улиците на Ню Йорк, певицата побърза да увери всички, че тоалетът, който ще носи, вричайки се във вярност на Алекс, няма да има нищо общо с този от филма. „Не искам толкова голяма рокля. Прекалено трудно е да се движиш с нея."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA