Риана вече има TikTok къща. Да, и ние сме объркани!

Барбадоската дива изненада всички с новото си начинание, което спокойно можем да определим като успешна маркетингова стратегия.

Почти никога Риана не е в кулминационната точка на тенденциите, защото в повечето случаи, самата тя ги създава. Барбадоската ни любимка отново е в центъра на вниманието, а най-новото ѝ доходоносно начинание е TikTok къща. Вероятно вече си задавате въпроса какво представлява това ексцентрично занимание, затова бързаме да поясним – място, където потребителите на световноизвестното приложение могат да създават съдържание. Оказва се, че това е тренд, който започва да се разраства сериозно на територията на Лос Анджелис, тъй като вече няколко фирми са ангажирали големите имена в платформата в дългосрочен план.

„Исках да създам платформа за следващата вълна на съдържание. Мисля, че нашето поколение е най-лудото, най-готиното и най-креативното. Не мога да го направя сама, затова към мен се присъединиха хора, които влияят на света и на хората около мен", разкрива самата Рири във видео, което се появи в социалните мрежи. Много фенове на певицата не пропуснаха да изразят възхищението си от тази идея, а някои дори открито споделиха ревността си към хората, избрани да живеят там. Не знаем за вас, но това, което ние ВСЕ ОЩЕ очакваме от Риана, е нейният девети студиен албум, който трябва да се появи на бял свят по някое време през тази година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA