Кейт Бекинсейл говори открито за... Харви Уайнстийн

Актрисата сподели подробности за работата си с продуцента, който в началото на тази седмица бе осъден на 23 години затвор.

В деня, в който Харви Уайнстийн бе осъден на 23 години затвор за сексуално посегателство от първа степен и изнасилване от трета степен, Кейт Бекинсейл разкри подробности за ужасяващото преживяване, което е имала с опозорения холивудски продуцент през 2001 г.

6784

Актрисата публикува стара своя снимка на премиерата на „Знак на съдбата" - филм, продуциран от Уайнстийн. Бекинсейл обясни, че макар актьорският състав на лентата да не е искал да присъства на премиерата, тъй като е минало по-малко от месец след терористичните атаки на 11 септември, продуцентът настоява. На събитието Кейт носи бял гащеризон, което провокира Уайнстийн да ѝ каже, че „става за сутринта".

895

След като Харви я кани в дома си и изпраща децата си в съседната стая, тя си спомня за неговото избухване, защото е носила панталони. Бекинсейл разкри, че споделя тази история сега, тъй като макар да се облекчава от присъдата му, тя знае, че „нечовешкият тормоз и злоупотребата с болни хора", които тя е преживяла, са забранени. „Надявам се и се моля, че ние като индустрия можем да започнем да избягваме всички злоупотреби с власт и веднъж завинаги да спрем с разделението на половете."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA