Новата ни любима звездна двойка: Бен Афлек и Ана де Армас

Момичето на Бонд и Бен Афлек официално дадоха старт на връзката си, към която всички поглеждат с любопитство.

Според мен съществува неписаното правило, че ако дадени слухове циркулират повече от две седмици във въздуха из Холивуд, информацията почти винаги е истина. Сходна е ситуацията с Бен Афлек и Ана де Армас. 31-годишната испанска актриса сподели няколко кадъра в своя официален Instagram акаунт. Над 2 милиона са последователите на де Армас в социалната мрежа, които звездата от "Вади ножовете" зарадва с портретни снимки, направени не от кого да е, а от самия Афлек, който се включи с коментар, че иска кредит над фотографиите.

Работата върху предстоящия трилър "Deep Water" среща двамата актьори в края на миналата година, а работещите по продукцията разкриват, че химията помежду им е била моментална. "Бен винаги изглеждаше много спокоен и щастлив около Ана, но по това време нямаше признаци на романтика. Той беше много съсредоточен върху създаването на фантастичен филм." 

0

Ана и Бен дадоха официален старт на връзката си в началото на този месец, след като бяха видени да се качват на частен самолет за Хавана, където започна екзотичната им почивка, пренесла се в Коста Рика. Феновете на двойката споделят, че са изключително щастливи за своите любимци, а след всички проблеми, за които Бен Афлек бе болезнено откровен в последните няколко месеца, това е страхотна новина за самия него. Има много холивудски двойки, които просто изглеждат създадени един за друг. Афлек и де Армас са една от тях. Разбира се, намират се и хора, които ги обвиняват в евтин пиар, тъй като и двамата имат немалко предстоящи ленти за промотиране, но ние официално ги обявяваме за новата ни любима двойка!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA