Михаела Маринова с емоционален авторски дебют

„Страх от самота" е първата песен по музика и текст на певицата, която предстои да издаде дебютния си албум „Стъпка напред".

Дни преди да направи гигантска „Стъпка напред" с дългоочаквания си дебютен албум, Михаела Маринова стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до този момент - „Страх от самота". Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.

„Дълго време нямах смелостта да споделя „Страх от самота" със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх", казва Михаела Маринова.

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са правени в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела се налага да преодолее страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

Дебютният албум на Михаела Маринова „Стъпка напред" излиза на 26.03 в дигитална версия и на CD. В него ще влязат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни. Ексклузивно интервю с нея ще откриете на страниците на GRAZIA април!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA