Sofia Songwriting Camp 2020 ще се проведе през октомври

Международният творчески лагер за писане на песни се отлага за есенните дни от годината.

Второто издание на международния творчески лагер за писане на песни Sofia Songwriting Camp, което трябваше да се състои през май месец, се отлага за октомври. Причината за това са предприетите от държавата мерки за справяне с разпространението на коронавирус (COVID-19) в България и издадената забрана за провеждане на културни събития.

Националният конкурс за участие в Sofia Songwriting Camp продължава, като срокът се удължава до 1-ви октомври. Всеки желаещ може да изпрати своите авторски демо записи, съдържащи оригинални музикални композиции и/или текстове на песни на сайта на Sofia Songwriting Camp ТУК.

ssc

Авторите на най-добрите предложения ще бъдат класирани за участие във втори кръг, който ще се проведе на 24-ти октомври в София. Всички участници достигнали до него ще бъдат оценени поотделно и ще получат ценни съвети за създаването на хит от специално подбран екип от професионалисти. Победителите ще попаднат в екипи с хитмейкъри, работили с имена като Арета Франклин, Уитни Хюстън, Destiny’s Child, Dr. Dre, Еминем, Jay-Z, 50 Cent, The Weeknd, ASAP Rocky, Кание Уест, Рики Мартин и други.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA