Приянка Чопра е харесала Ник Джонас, защото...

Признайте, че една от холивудските двойки, които никой не очакваше да се появят на хоризонта, е Ник Джонас и Приянка Чопра. Факт е, че двамата са изключително сладки и всеки един от общите им кадри доказва точно това. Как обаче е започнала любовта им? 

00

Буквално преди няколко дни Приянка се появи в Spotify подкаста на Даян фон Фюрстенберг и открито коментира запознанството си с Ник и привличането помежду им, което може да се каже, че е било любов от пръв поглед.

"Наистина се чувствам невероятно да бъда заедно със съпруг като моя. Има такава невероятна сила и е толкова привлекателен за мен, защото се чувства силен, когато вижда мен силна", споделя актрисата от "Куантико". „Преди време написахме пет неща, които обичаме един в друг. Първото нещо, което той спомена, беше моята амбиция. Никога не бях чувала мъж да казва това."

Често чуваме как момичетата избират за свои спътници в живота еквиваленти на баща си. Приянка признава, че при нея ситуацията е сходна. „Винаги му казвам, че прилича на баща ми. Той е душата на купона. Винаги ще има приятели около себе си, ще накара хората да се смеят, да се замислят, да бъдат мили един с друг. Чувствам се сякаш се ожених за версия на баща ми." Подходящ момент ли е да споменем, че госпожа Джонас има татуировка с текст "Малкото момиче на татко"?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA