Защо Меган Маркъл се е страхувала да излезе навън?

Напрежението в редиците на кралското семейство не се е отразило никак добре на съпругата на принц Хари.

Меган Маркъл и принц Хари официално продължават с новия си живот в Канада, далеч от цялата драма, която съпътства кралското семейство. Изпълнявайки задълженията от кралския календар на пълен работен ден, херцогинята на Съсекс беше принудена да се справя с много расистки и негативни коментари за себе си в таблоидите.

меган и хари

Източници, близки до двойката, разкриват, че в даден момент Меган дори се е страхувала да излезе навън, защото е било възможно да прави нещо, което да привлече допълнителна негативна преса към нея и семейството. Приятели на бившата актриса споделят, че тя се е "чувствала в капан и е останала с усещането за клаустрофобия", което пък в последните няколко месеца е предизвикало редица паник атаки. 

Меган маркъл

За щастие обаче решението да се преместят в Канада се оказва истинско облекчение за нея. „Меган е развълнувана, че избяга от хаоса на Лондон. Чувства се като нов човек." Освен че вече няма да бъде преследвана постоянно от британските медии, тя няма да се притеснява за спазването на кралския протокол, който по принцип обичаше да нарушава. „Меган може да излиза в йога панталони и няма да се страхува, че ще бъде критикувана заради пренебрегването на дрескода. Чувства се по-спокойна и обича да се разхожда навън с почти никакъв грим."

меган и хари

Очевидно животът в Канада се отразява добре на семейството, така че им пожелаваме много спокойствие и щастие. Дори да са далеч от Обединеното кралство, сигурни сме, че интересът към тях ще бъде още по-голям с всяка следваща стъпка, която предприемат. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ВЕЧЕРЯТА НА МЕГАН И ХАРИ С ДЖЕЙ ЛО И АЛЕКС РОДРИГЕС

КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ МЕГАН И ХАРИ, АКО РЕШАТ ДА СТАНАТ ИНФЛУЕНСЪРИ?

МЕГАН И ХАРИ ЩЕ ИЗДАВАТ АВТОБИОГРАФИЧНА КНИГА?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA