Ванеса Брайънт публикува трогателно видео в социалните мрежи

Съпругата на великия Коби използва Instagram, за да сподели видео на спортиста и дъщеря им Джиана.

В края на януари светът остана завладян от трагедията, която сполетя баскетболната легенда Коби Брайънт и дъщеря му Джиана. След сърцераздирателния помен в Лос Анджелис в края на февруари, днес съпругата на Коби сподели ново видео в социалните мрежи, в което виждаме Брайънт да тренира заедно с малкото си момиче, което се оказа сред жертвите в опустошителната катастрофа.

"Тя започна да играе сокър - също един от любимите ми спортове", разказва Коби във видеото. "След това започна да задава въпроси за баскетбола и започнах да я уча малко по малко, хареса ѝ, влюби се и сега играе всеки ден." "Истинска радост е да я виждам как израства в процеса всеки ден", продължава той. "Има моя темперамент. Тя е изключително състезателна, огнена и не се отказва въпреки всички предизвикателства."

kobe bryant

"Тя е добър микс от мен и от майка си, така че това я прави дори по-състезателна, отколкото съм аз", споделя още звездата, която остави истинска следа в спортната история на нашето време. Ванеса публикува видеото, придружено от две емотиконки "💔💔", а милионите почитатели на семейството за пореден път ѝ пожелаха да остане силна, защото вярват в нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA