Ел Макферсън на 56: Нейните ТОП ТАЙНИ за красота + ГАЛЕРИЯ

Определено има какво да научим от холивудския секссимвол... Честит рожден ден, Ел!

"Преди 2011 г., ако попитате някоя жена каква е нейната цел, най-вероятно ще ви каже, че иска да отслабне" казва Ел Макферсън. "Днешната жена иска да се чувства заредена с енергия и вдъхновение." Австралийският модел, бизнесдама и актриса днес отбелязва своя 56-и рожден ден, а за нея можем да кажем много. Макферсън е един от оригиналните секссимволи на Холивуд и прекрачила 50-те, тя не спира да кара мъжете да се обръщат след нея, а жените да ѝ се възхищават. 

В галерията горе си припомняме някои от най-впечатляващите моменти на Макферсън от последните години, а защото все пак сме сигурни, че всеки би искал да изглежда като нея на 56, откраднахме някои от нейните най-съкровени тайни за красота.

ТАЙНАТА НА СВЕЖОТО ИЗЛЪЧВАНЕ: "Ставам в пет, дишам, пия литър вода, след което затварям очи за 10 минути и обмислям деня, представям си какво бих искала да видя. Ако съм съсредоточена и отворена към всичко, няма да изглеждам и да се чувствам стресирана. След това пия две еспресота - диетологът ми казва, че не трябва да го правя, но така или иначе го правя, а след това вземам имам плод и чаша студена кокосова вода."

ТАЙНАТА НА КРАСИВАТА КОСА: "Плувам много, така че става доста бледа и изтощена. Гледам скалпът ми да бъде хидратиран и да я мия на всеки два-три дни."

НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА: "Вода. Децата ми се смеят, защото ми казват: "Мамо, имам главоболие", а аз винаги отговарям "Пийте вода". "Мамо, пак съм гладен..." "Пийте вода." "Мамо, не мога да спя много добре..." "Пийте малко вода".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA