Кая Гербер стартира свой читателски клуб

Любимката ни от котешката пътека сподели и своите книжни фаворити, на които разчита по време на социалната изолация.

Карантината предизвиква всеки от нас най-накрая да открие време за онези удоволствия, за които по принцип не ни остава много време. Четенето, за съжаление, е едно от тях. Много звезди направиха крачката към установяването на собствен читателски клуб (здравей, Рийз Уидърспуун!), а следващата холивудска персона, която предприема това начинание, е Кая Гербер. Доста често виждаме дъщерята на Синди Крауфорд по улиците на световните модни столици с книга в ръка и просто трябва да признаем, че това е МНОГО секси.

кая гербер

„Знам, че в момента всички се чувстваме изолирани, затова се опитвах да помисля за лесни начини да останем свързани (освен просто скролване) и реших, че ще създам читателски клуб", сподели супермоделът в Instagram. „Чета много сама, но бих искала да мога да говоря с вас за това… Затова всяка седмица ще публикувам книга в моите истории, а на следващата седмица ще се включвам на живо (понякога с приятел, писател, гост и т.н.), така че всички да можем да обсъдим книгата!"

кая гербер

Първият избор на Кая е романът, който сигурно води класацията за най-много получена любов в социалните мрежи, а именно "Нормални хора" на Сали Руни. Действието проследява двама милениали, които търсят себе си и опитват да намерят път за любовта си един към друг, а сред почитателите на книгата са Лена Дънам и Емили Ратайковски.

кая гербер

"Нормални хора" е новата любима книга на Гербер, но това далеч не е единствената книга на нощното ѝ шкафче. По-рано тази седмица звездата от подиума сподели своя списък с книги, които препоръчва с две ръце, а сред предложенията видяхме "Добър ден, тъга" на Франсоаз Саган и "Хладнокръвно" на Труман Капоти. Впечатлени сме от вкуса на Кая! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КАЯ ГЕРБЕР ПРИВЕТСТВА ПРОЛЕТТА С LOUIS VUITTON

МОДНИТЕ УРОЦИ, КОИТО НАУЧИХМЕ ОТ КАЯ ГЕРБЕР

КАЯ ГЕРБЕР ВЛИЗА В РОЛЯТА НА ДИЗАЙНЕР ЗА JIMMY CHOO

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA